23948sdkhjf

Ingen ny aftale med privatpraktiserende fysioterapeuter

Det lykkedes ikke at indgå aftale mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter om en ny overenskomst for privatpraktiserende fysioterapeuter.

Parterne skiltes uden resultat. Det viste sig, at der var meget langt mellem forventningerne. Danske Fysioterapeuter havde ønsker til økonomiske forbedringer, der lå langt ud over, hvad regionerne kunne imødekomme. Herunder var det heller ikke muligt at opnå enighed om økonomistyringen på området.

Jens Stenbæk og Michael Ziegler, forhandlingsledere fra regionerne, beklager den manglende aftale, men konstaterer, at den økonomiske virkelighed er, at der er nulvækst i den offentlige sektor de kommende år:

“De penge, vi har, skal vi anvende yderst målrettet. Lige nu er vi ude at prioritere benhårdt i kommuner og regioner, hvor vi også ser afskedigelser. Og så kan vi ikke stå på mål for, at vi særligt skal tilgodese de privatpraktiserende fysioterapeuter.

Den eksisterende overenskomst fortsætter indtil videre uændret. Det vil sige, at patienterne fortsat kan søge behandling hos fysioterapeuterne med offentligt tilskud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078