23948sdkhjf

Book en handicapbil on-line

Det er unødvendigt med dyr taxakørsel, når mennesker med handicap har brug for kørsel. HandiAuto har gjort det let for kommunerne at spare masser af penge - klik et par gange med musen og bilen holder foran hoveddøren. Mange kommuner bruger rigtig mange penge på dyr taxakørsel, når en bruger venter på, at en bevilling på en bil går igennem. HandiAuto har netop lanceret en ny hjemmeside, hvor det nu er muligt at booke en handicapbil eller -bus online, uanset handicap eller krav til ekstraudstyr. Det gør det nemt for kommunerne at spare penge, og samtidig vil det give brugeren større frihed i hverdagen.

"Mange kommuner ved ikke, at de kan leje en bil hos HandiAuto i stedet for at betale for en dyr taxa, mens brugeren venter på en bevilling. Samtidig er det vigtigt at understrege, at det giver brugeren betydelig større fleksibilitet og dermed større livskvalitet. Bilen holder lige uden for døren og er til rådighed 24 timer i døgnet – det er ikke længere nødvendigt at planlægge en biograftur en uge i forvejen", siger Christian Koldt, salgschef i HandiAuto A/S.

HandiAuto har i øjeblikket omkring 20 biler fra årgang 2003 eller nyere, og bilparken bliver løbende udskiftet. Det betyder, at alle biler er af bedste kvalitet, og sikkerheden er i top. Alle biler er udstyret med de nyeste seler fra Handi-Secure, og de har specialudstyr, så de kan dække alle behov, f.eks. 6-punktsstole, automatgear og håndaggregat.

HandiAutos kunder omfatter både private og kunder i kommuner og institutioner, og virksomheden tilbyder både kort- og langtidsvarende lejemål.

"Brugernes behov kan ofte ændre sig hurtigt, derfor har vi valgt at arbejde med fleksible regler for opsigelse og forlængelse af lejekontrakter", siger Christian Koldt.

HandiAuto er landsdækkende. Og med kontorer i København, Århus og Kolding er det muligt selv at vælge, om man vil hente bilen på ét af kontorerne, eller om den skal leveres lige til døren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345