23948sdkhjf

Nyt hjælpemiddel skal forhindre spild af drikkevarer

Den amerikanske opfindelse er oprindelig tænkt til brug på hospitaler og plejehjem.
Et nyt hjælpemiddel skal forhindre spild af kaffe, te og andre drikkevarer, når man bevæger sig fra et sted til et andet.

Opfindelsen er oprindelig tænkt til brug på hospitaler og plejehjem. Men SpillNot er også velegnet til hjemmebrug for f.eks. handicappede, gangbesværede, patienter med motoriske forstyrrelser eller ældre mennesker, der ryster lidt på hænderne og derfor er nervøse for at spilde drikkevarerne, lyder det fra firmaet Ballins Sønner i Fjenneslev, som har fået eneforhandlingen i Skandinavien og er i fuld gang med markedsføringen af produktet i første omgang i Danmark, Norge og Sverige.

En lille gyro-bakke i en strop gør, at man kan bære sit topfyldte glas eller kop fra køkken til stue, op og ned ad trapper, ud i haven eller ud på altanen – uden risiko for, at der spildes på gulve, tæpper, møbler eller tøj, forklarer Ballins Sønner.

Det fyldte glas eller den fyldte kop sættes på den lille bakke med en medfølgende, skridsikker måtte, og bakken kan herefter bæres i stroppen over længere eller kortere distancer, uden at der spildes en dråbe, lyder det fra firmaet.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172