23948sdkhjf

Dansk Sygeplejeråd får ny kommunikationschef

Katrine Nielsen er optaget af at styrke sygeplejerskernes stemme i debatten om fremtidens sundhedsvæsen.
Dansk Sygeplejeråd har ansat den 47-årige Katrine Nielsen som ny kommunikationschef og ansvarshavende chefredaktør for Sygeplejersken - de 73.000 sygeplejerskers fagblad.

Katrine Nielsen kommer fra en stilling som redaktionschef på Mandag Morgen, hvor hun bl.a. stod for relanceringen af Ugebrevet som moderne printmedie, efter at bladet i en kort periode kun var digitalt. Hun har desuden været redaktionschef på Politiken, nyhedschef på Kristeligt Dagblad og har bred erfaring med strategisk kommunikation fra en årrække med egen virksomhed og fra Dansk Egyptisk Dialoginstitut i Kairo, hvor hun var kommunikationschef.

"Katrine Nielsen kommer med en overbevisende faglig tyngde og redaktionel ledelseserfaring, som skal til for at videreudvikle og styrke DSR's kommunikationsplatforme. Samtidig rummer hendes profil en meget spændende blanding af medier og strategisk kommunikation," siger Dansk Sygeplejeråds formand Grete Christensen.

Katrine Nielsen er optaget af at styrke sygeplejerskernes stemme i debatten om fremtidens sundhedsvæsen. Hun ser DSR som en af de helt centrale faglige organisationer - i en nøglerolle i den revolution af forandringer, der skyller over den offentlige sektor - og det skal kommunikationen afspejle.

"Netop sygeplejerskerne ved, at faglighed og omsorg for patienterne skal gå hånd i hånd i et effektivt og menneskeligt sundhedsvæsen, og de oplever dagligt, at den gamle sandhed er under pres. Men den må ikke blive glemt," siger Katrine Nielsen.

Den nye kommunikationschef tiltræder den 1. april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063