23948sdkhjf

Tønder satser på rehabilitering inden for psykiatri- og handicapområdet

Allerede efter få måneder kunne vi tydeligt mærke, at det gav mening både for medarbejdere og borgere, siger udvalgsformand.
Tønder Kommune gennem flere år har brugt rehabilitering inden for ældreområdet, og her er mange borgere blevet hjulpet til at genvinde tabte funktioner og blevet bedre til at klare sig selv uden at være afhængige af andre, lyder det fra kommunen. Til gengæld er der forholdsvis nyt at anvende rehabilitering inden for psykiatri- og handicapområdet, fortæller formand for kommunens socialudvalg, Kim Printz Ringbæk.

"Med de gode erfaringer fra ældreområdet mente vi i 2014, at tiden nu var moden til også satse på rehabilitering inden for psykiatri- og handicapområdet. Og allerede efter få måneder kunne vi tydeligt mærke, at det gav mening både for medarbejdere og borgere", siger han.

Der er ofte mange udfordringer med at vænne sig til nye arbejdsmetoder og at få nye tiltag implementeret i en presset hverdag, tilføjer han.

"Men der har virkelig været en energi og lyst til at afprøve rehabilitering hos borgerne - og borgerne har været med på det", siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094