23948sdkhjf

Viborg-hospital på frierjagt i byggebranchen

Hospitalsenhed Midt sender ni entrepriser ud i prækvalifikation forud for byggeriet af fremtidens akuthospital i Viborg.
"Vi håber, at rigtig mange dygtige entreprenører vil gøre kur til os, så vi får en masse gode friere at vælge imellem".

Sådan lyder budskabet fra projektchef Lillian Kristensen fra Hospitalsenhed Midt i forbindelse med, at ni byggeentrepriser netop er blevet sendt ud til prækvalifikation.

Blandt entrepriserne er eksempelvis råhus, malerarbejde, el og VVS.

Med prækvalifikationen inviterer hospitalsenheden alle interesserede firmaer til at byde ind med deres kompetencer, hvis de har lyst til at være med til at bygge fremtidens akuthospital i Viborg.

Entrepriserne drejer sig alle om den forestående udvidelse af Regionshospitalet Viborg. 24.000 kvadratmeter skal bygges til det eksisterende hospital for at skabe plads til blandt andet ny skadestue, ny hovedindgang, operationsstuer og sengeafsnit med ensengsstuer. Udvidelsen er en del af det omfattende kvalitetsfondsprojekt, som samlet set rummer om- og udbygning af hospitalet for i alt 1,15 milliarder kroner.

Hospitalsenheden har for nylig udvalgt de fem firmaer, som får lov at byde på opgaven med at støbe fundamentet til det nye akutcenter, og nu kommer turen så altså til en række af de øvrige store entrepriser.

I forbindelse prækvalifikationerne vælges for hver entreprise de firmaer, som får lov at byde på opgaverne. Herefter følger så det egentlige udbud, inden det afgøres, hvem der skal hjælpe med at gøre de mange visioner og ambitioner for fremtidens akuthospital til virkelighed.

"Vi håber at få et stærkt felt af interesserede entreprenører, så vi får en god og sund konkurrence om opgaverne", siger Lillian Kristensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082