23948sdkhjf

Nyt OUH er kommet et skridt nærmere

Snart starter næste planlægningsfase, hvor man bl.a. begynder at indrette rummene.
Nyt OUH-projektet kan snart begynde på næste planlægningsfase.
Dispositionsforslaget, som fastslår fordelingen og placeringen af samtlige funktioner og rum i Nyt OUH, er netop blevet godkendt af Region Syddanmarks administrative styregruppe for sygehusbyggeriet.

-Vi er kommet frem til et dispositionsforslag, som vi tror på. Der er stadig et stykke vej til et færdigt resultat, men med dispositionsforslaget i hånden har vi og totalrådgiveren lagt vejen frem til et velfungerende hospital, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark Jens Elkjær, der er formand for styregruppen.

Totalrådgiveren Medic OUH står for udarbejdelsen af forslaget, og med styregruppens godkendelse sendes projektet videre til næste planlægningsfase, hvor man bl.a. begynder at indrette rummene.

Dispositionsforslaget er blandt andet blevet gennemgået af Projektorganisationen for Nyt OUH og af udvalgte medarbejdere og ledere fra Odense Universitetshospital.

-Projektet er ikke alene realisérbart, det er også blevet forbedret. Men vi skal stadig være bevidste om økonomien, og derfor har vi sammen med totalrådgiveren sat fokus på anlægsøkonomien i den videre proces. Her skal vi finde innovative løsninger, der kan sikre os et mere robust fundament at bygge ud fra. Gennem hele dispositionsforslagsfasen har vi haft en god konstruktiv dialog med totalrådgiver, og vi glæder os nu til at begynde den mere detaljerede planlægning, siger projektdirektør for Nyt OUH, Peter Fosgrau.

Dispositionsforslaget forventes at blive endelig godkendt i regionsrådet den 27. april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125