23948sdkhjf

Forflytningsvejledere går til filmen

Forflytningsvejledere fra Frederikshavn har været på kursus på SOSU Nord. Her lærte de bl.a. om fordelene ved at filme forflytningen med f.eks. ipad.
Der var fokus på etik og adfærd i forflytningsarbejdet, da 45 forflytningsvejledere fra Frederikshavn Kommune for nylig var på kursus på SOSU Nord.

Det er ikke længere en fast regel, at man skal være to eller én medarbejder om forflytningen, men man skal i dag ind og lave en risikovurdering på hver enkelt forflytning i forhold til bl.a. sikkerhed og brug af velfærdsteknologiske hjælpemidler som f.eks. loftlift. Og det stiller krav til fagligheden at lave den risikovurdering, fortæller underviser på SOSU Nord Lene Thomsen.

På kurset fik forflytningsvejlederne en helt konkret metode til at kigge på, hvordan man forflytter, og hvordan man formidler videre til kollegerne, at det er sikkert at være én om forflytningen. Metoden går ud på at filme forflytningen med eksempelvis ipad.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Magasinet Pleje. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:
http://www.magasinetpleje.dk/epages/archive.html



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095