23948sdkhjf

De vil udvikle fremtidens velfærdsmedarbejdere

Esbjerg Kommune og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg inviterer til maj andre kommuner og samarbejdspartnere til en konference om, hvordan man udvikler fremtidens velfærdsmedarbejdere.
Under overskriften "Fremtidens velfærdsmedarbejder – når viden bliver til handling" inviterer Esbjerg Kommune og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg alle, som brænder for at udvikle fremtidens velfærdsmedarbejder, til en konference til maj.

Målet er at få sat fokus på, hvordan man udvikler fremtidens velfærdsmedarbejdere, så de har de kompetencer, der i fremtiden er behov for, og kan bruge dem i praksis.

- Fremtidens velfærdsmedarbejdere skal arbejde tæt sammen med borgerne, borgernes netværk og lokalsamfundet for sammen og i en fælles indsats at skabe det gode og det sunde liv. Velfærdsteknologiske løsninger skal målrettet bringes i spil. Det kræver nye kompetencer, som vi skal udvikle på tværs af institutioner og arbejdspladser. Derfor har vi sammen med Social- og Sundhedsskolen Esbjerg valgt at holde en konference, som kan give ny viden om og inspiration til, hvordan vi bedst griber kompetenceudviklingen an, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune Arne Nikolajsen.

Dagen byder på tre oplæg, "Nye kompetencer i en ny virkelighed" ved Peter Emmerich Hansen, "Fra viden til handling – når transfer lykkes" ved Vibe Aarkrog og "Luk op for kompetenceudvikling – nøglen ligger i din organisation" ved Nils Villemoes. Herudover vil Esbjerg Kommune og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg fortælle om deres erfaringer med at arbejde sammen om kompetenceudvikling og erfaringer fra et projekt, der skaber læring, som medarbejderne bruger i virkeligheden. Først når viden bliver omsat til handling på arbejdspladsen, skaber det værdi for medarbejdere og borgere.

- Vi har igennem flere år haft et tæt samarbejde med Esbjerg Kommune med det formål at sikre, at skolens elever og kommunens medarbejdere har de rette kompetencer til at løse fremtidens opgaver på sundheds- og omsorgsområdet. Vi har haft så stort udbytte af samarbejdet, at det nu er blevet til et egentligt partnerskab, som vi forventer os meget af i fremtiden, siger direktør for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Lisbeth Nørgaard.

Konferencen finder sted fredag den 29. maj på Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109