23948sdkhjf

Dommernes Specialpris gik til Greve Kommune

Den nystiftede Dommernes Specialpris gik til en stolt Greve Kommune, der med visionært projekt har lagt sig i selen for at inkludere unge med autisme-diagnose.
Den nystiftede Dommernes Specialpris gik i går - ved den store Digitaliserings-prisuddeling - til Greve Kommune.

Greve Kommune vandt med projektet ”Robotforløb til fremme af talent, sociale og faglige kompetencer og uddannelsesmuligheder for elever med autisme i den danske folkeskole”

​- Det er fantastisk at se, at folkeskolen er med fremme i udviklingen på dette område. Robotterne gør en betydningsfuld forskel for unge med autisme, hvor omsorgen bliver menneskeliggjort i kraft af en robot. Initiativet er et opgør med den tidligere behandling af autister og giver de unge mere selvtillid og mod på tilværelsen. Greve Kommune giver her et visionært eksempel på velfærdsteknologien, siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf og medlem af dommerkomiteen.

Prisen er nyindstiftet med det formål at vise nye og ”skæve” løsninger. En lang række offentlige myndigheder og institutioner har udvist stor innovationskraft.

Om Digitaliseringsprisen
Digitaliseringsprisen 2015 er et initiativ fra Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner, KMD, Rambøll og In2media. Digitaliseringsprisen er blevet uddelt siden 2004.
Digitaliseringsprisen er for alle offentlige virksomheder og institutioner, der har vist nye veje inden for it-udnyttelse i det offentlige. Der konkurreres i to priskategorier: Effektiviseringsprisen og Velfærdsprisen. I 2015 er en ny pris indstiftet for dommernes Specialpris for en særlig innovativ løsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094