23948sdkhjf

Oliviaprisen: Vind 50.000 kr. til godt formål

Ny pris sætter fokus på sagsbehandlernes ekstraordinære indsats.
"Fremtidens velfærd er udfordret, fordi flere borgere får brug for hjælp. Der bliver færre til at finansiere denne hjælp, og vi tror derfor, at der bliver øget krav om bedre udnyttelse af ressourcerne i den danske velfærd. Der er altså pres på fra alle fronter, hvilket kan gøre det mere udfordrende for sagsbehandleren at bibeholde en tæt men professionel relation til borgeren."

Sådan siger Olivia Danmark om den pris, de idag har offentliggjort at de stifter til glæde for en medarbejder, der hædres og til glæde for et velgørende formål, der får glæde af 50.000 kr.

Hvem kan nomineres?
Som sagsbehandler kan man indstille sine kollegaer, hele sin afdeling, sit team eller sig selv til Olivia Prisen.
Derudover kan alle borgere, der har tilknytning til en sagsbehandler inden for det sociale system også nominere deres sagsbehandler, afdeling eller team.

Alle nomineringer sendes til Olivia Danmark på oliviaprisen@oliviadanmark.dk. I nomineringen skal du beskrive:
- Hvorfor du synes, at denne person/afdeling/team/dig selv skal hædres med Olivia Prisen.
- Hvem de(n) nominerede har gjort en oprigtig forskel for. Dette kan f.eks. være en borger eller pårørende.
- Hvilken ekstraordinær indsats de(n) nominerede har gjort og hvilken betydning har dette haft. Uddyb gerne dine svar i et eller flere konkrete eksempler.

Vinderen kåres i starten af det nye år, hvor et uvildigt panel af relevante personer vil finde vinderen af Olivia Prisen.
Prisen vil – udover hæderen - være på 50.000 kr. som vinderen kan donere til et velgørende formål i Danmark, som vinderen selv vælger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11