23948sdkhjf

"Et flot afsæt til at bygge fremtidens akuthospital i Viborg"

I alt ni entrepriser har været sendt ud i prækvalifikation, og der er kommet 69 ansøgninger fra byggefirmaer, der gerne vil byde på opgaverne.
Nu har Hospitalsenhed Midt udpeget de firmaer, der får lov at byde på ni forestående entrepriser i forbindelse med byggeriet af 24.000 kvadratemeter nyt akutcenter ved Regionshospitalet Viborg.

I alt ni entrepriser har været sendt ud i prækvalifikation og resultatet blev ikke færre end 69 ansøgninger om prækvalifikation, hvilket glæder projektchef Lillian Kristensen.

- Vi er meget stolte over, at så mange danske entreprenører har vist interesse for vores projekt. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt forud for de kommende licitationer og et flot afsæt til at bygge fremtidens akuthospital i Viborg, mener projektchefen.

Hospitalet har for hver af de ni entrepriser valgt fire-fem firmaer, og håber på gennemarbejdede og fornuftige bud fra dem alle, når de ni entrepriser i løbet af de kommende måneder skal sendes i udbud.

- Det er helt afgørende for vores projekt, at vi får skabt en sund konkurrence og dermed sikrer de bedste priser og mest muligt hospital for pengene af hensyn til fremtidens patienter, forklarer Lillian Kristensen.

De ni entrepriser tæller råhus, lukning, aptering, malerarbejde, vvs, ventilation, el, elevator og it-netværk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094