23948sdkhjf

Plejecentre i Aarhus skal høre jazz

37 koncerter på lokalcentre i Aarhus Kommune de næste tre år.
37 koncerter på lokalcentre i Aarhus Kommune de næste tre år. Det er en del af den aftale, Sundhed og Omsorg har lavet med Aarhus Jazz Orchestra.

Fra 8. maj spiller fire musikere fra Aarhus Jazz Orchestra (AJO) dejlig jazz. I første omgang er det musik af Carl Nielsen, der i seks koncerter hyldes af jazzmusikere. Aftalen omfatter 37 koncerter, der bliver spillet på lokalcentrene frem til 2017.

- Vi har lavet aftalen med Aarhus Jazz Orchestra af to primære årsager. For det første vil vi skabe flere forskellige typer af koncertoplevelser for ældre borgere og samtidig ved vi godt, at musikken kan føre flere generationer sammen, siger Jette Skive.

Én gang om året vil Aarhus Jazz Orchestra desuden stille op med hele big-bandet, der består af 20 musikere og en solist og afholde en koncert, som er tiltænkt borgere i alderen 60+.

Den første koncert på Brabrand Lokalcenter på torsdag kl. 13.00 følges hurtigt op af en koncert igen kl. 16.00 samme dag på Lokalcenter Møllestien i Aarhus Midtby. Senere kommer Aarhus Jazz Orchestra og Carl Nielsen til lokalcen-trene Marselis, Søholm, Sabro og Carl Blochs Gade. Efter sommerferien vender AJO tilbage til nye lokalcentre og med nyt repertoire.

Det er ikke nyt med musik- og koncertarrangementer på lokalcentrene. Det holdes også arrangementer med blandt andet Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094