23948sdkhjf

Louise Gade ny direktør

VIA Efter- og videreuddannelse får markant Aarhus-profil som topleder.
Louise Gade bliver ny direktør for VIA Efter- og videreuddannelse, der bl.a. står for efteruddannelse af fagpersonale fra plejesektoren.
Det oplyser VIA Efter- og videreuddannelse i en pressemeddelelse.

Louise Gade har som vicedirektør på Aarhus Universitet siden 2009 haft ansvar for HR og organisationsudvikling.
Det er med andre ord en ny direktør med indgående viden om uddannelse og kompetenceudvikling samt et solidt og bredt netværk i bagagen, der sætter sig i direktørstolen hos VIA Efter- og videreuddannelse.

Louise Gade afløser Lene Augusta Jørgensen, der er blevet ansat som rektor for UC Nordjylland. Louise Gade bliver samtidig medlem af VIAs direktion.

Den nye direktør for VIA Efter- og videreuddannelse får blandt andet til opgave at gennemføre en intern organisationsudvikling. Harald Mikkelsen påpeger i den forbindelse, at Louise Gade har stor erfaring med succesfuldt at stå i spidsen for forandringsprocesser, hvor medarbejderinvolvering er et nøgleord.

- Jeg anser VIA Efter- og videreuddannelse for at være en professionel og fagligt meget kompetent organisation, der har fokus på at kunne tilbyde kursisterne netop de kvalifikationer, der efterspørges på arbejdsmarkedet nu og i fremtiden. Jeg er derfor stolt over at blive en del af organisationen, som jeg mener, har et godt vækstpotentiale, siger Louise Gade og tilføjer:

Fakta om VIA Efter- og videreuddannelse
-VIA Efter og videreuddannelse er Danmarks største efter- og videreuddannelsesvirksomhed med en omsætning sidste år på ca. 210 millioner kroner og godt 20.000 kursister.
-VIA Efter- og videreuddannelse har afdelinger i Aarhus, Horsens og Holstebro.
-VIA Efter- og videreuddannelse har fokus på kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere til landets skoler, institutioner, kommuner, sundhedsvæsen og det private erhvervsliv.
-VIA Efter- og videreuddannelse tilbyder kurser, konferencer, moduler, diplomuddannelser, akademiuddannelser, specialuddannelser, skræddersyede kompetenceudviklingsforløb samt uddannelsestilbud til ledige.
-VIA Efter- og videreuddannelse kompetenceudvikler inden for områderne beskæftigelse og vejledning, business og design, ledelse og offentlig administration, pædagogik og læring samt samfund og sociale forhold.
-VIA Efter- og videreuddannelse er en del af Danmarks største professionshøjskole, VIA University College.
Læs mere om: VIA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079