23948sdkhjf

Giv ordet - til de andre

Tema for KL's social- og sundhedspolitiske Forum: Giv ordet til brugere og samarbejdspartnere. Manu Sareen og Nick Hækkerup holder oplæg.
Den 28.-29. maj afholdes KL's social- og sundhedspolitiske Forum i Aalborg Kongres & Kultur Center. Temaet er "Giv ordet til brugere og samarbejdspartnere."

KL stiller skarpt på, hvordan netop dialogen med brugere og samarbejdspartnere kan udvikle og nytænke social- og sundhedspolitikken til gavn for borgere og pårørende.

På programmet er bl.a. "Livet mellem murstene" - der fokuseres på boliger til demente, udsatte grupper og mennesker med handicap og ikke mindst, hvordan de fysiske omgivelser og borgerens liv går hånd i hånd. Her skal vi bl.a. høre om demenslandsbyen i Amsterdam.

Socialminister Manu Sareen og sundhedsminister Nick Hækkerup debatterer, hvordan vi sammen kan skabe bedre sammenhæng i indsatserne
Allerede nu er omkring 1.400 kommunalpolitikere, embedsmænd, gæster fra ministerier, private virksomheder og organisationer tilmeldt konferencen.


I år indgår der fire minikonferencer i programmet. I hver af de fire minikonferencer samles en række centrale aktører, videnspersoner og beslut¬ningstagere. Overskrifterne på de fire minikonferencer er:
• De svage ledige skal i job!
• Bedre lægedækning i kommunerne – hvordan?
• De mest udsatte grupper - hvordan styrkes sundheden?
• Tillidsbrist på handicapområdet? – hvad skal vi gøre ved det?



Læs mere om: KL
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078