23948sdkhjf

Silkeborg sætter fart på plejebyggeri

Rejsegilder og indvielser kommer til at falde tæt i Silkeborg med et anlægsbudget 600 mio. kroner, hvilket bl.a. inkluderer byggeri af Plejecenter Marienlund.
Silkeborg Kommune har gang i byggeriet, bl.a. på grund af etableringen af det nye Plejecenter Marienlund. Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad i dag.

- Vi plejer at have et årligt anlægsbudget på 100-150 mio. kroner, men lige nu nærmer vi os 600 mio. kroner. Vi har tre meget store projekter på samme tid, men har også mange andre byggerier, så der bliver en del indvielser, siger Søren Overgaard, sektionsleder for ejendomme i Silkeborg Kommune i en pressemeddelelse.

Entreprenørerne er fundet til Plejecenter Marienlund. silkeborg har desuden gang i byggerier på Silkeborg Stadion og Campus Bindslevs Plads.

På Silkeborg Stadion lægger kommunen op til at gentage succesen fra Plejecenteret Marienlund og udbyde i fagentrepriser - denne gang med forudgående prækvalifikation.

Licitationen - Byggeriets Dagblad har tidligere beskrevet, at kommunen fik hele 68 tilbud ind på de 15 fagentrepriser på plejecenteret. 25 tilbud kom fra 20 lokale virksomheder, der endte med at løbe med en tredjedel af entrepriserne.

Fakta om projekterne
Marienlund Plejecenter til 235 mio. kroner. Har været udbudt i fagentrepriser, og lokale virksomheder vandt i den forbindelse en tredjedel af entrepriserne. Første spadestik fandt sted i maj, og byggeriet skal efter planen være færdigt i 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095