23948sdkhjf

Sygeplejersker på vej hjem fra international konference i Sydkorea

Formand Grete Christensen for Dansk Sygeplejeråd trådte ind på ChICN-Konference 2015 til hujende råb fra delagationen fra DSR og Dannebrog alle vegne.
I går mandag sluttede ICN-Konferencen i Seoul, Sydkorea. Flere end 70 lande deltog i konferencen, herunder Danmark. Formand Grete Christensen gik til synet af kippende Dannebrogsflag ind på ægte OL-manér.
Ud af ialt 12.000 sygeplejersker var 35 danske sygeplejersker på plads i de fire dage, konferencen varede.

Sygeplejerskerne Anne Sofie Østergaard og Connie Hasselgren fra Aalborg Universitetshospital deltog. Hun siger til dsr.dk.

- Det er altid spændende at deltage på internationale kongresser. Vi er herude for at præsentere vores projekt, der handler om kvalitet i knoglemarvsundersøgelser, og vi er her for at suge ny viden til os.

Også sygeplejerske Connie Hasselgren var med.
- Det er vigtigt at sprede vores resultater og viden, så andre også kan få gavn af det. Der ligger også en anerkendelse i, at andre kan bruge vores arbejde, siger Connie Hasselgren.

ICN-Konferencen indeholdte et væld af temaer inden for sygeplejen.

- Når man deltager på internationale konferencer som denne, så finder man hurtigt ud af, at vi sagtens kan være med derhjemme. I Danmark er vi fagligt set langt fremme, pointerer Anne Sofie Østergaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094