23948sdkhjf

"Jeg glæder mig til at arbejde med stor event"

Anette Echwald blev før sommer ansat som ny project manager hos Dansk Rehab Gruppe.
Skandinaviens største fagmesse indenfor hjælpemidler og velfærdsteknologi - Health & Rehab – har får ny projektleder og primær kontakt til samarbejdspartnere. Dansk Rehab Gruppe ansatte før sommerferien Anette Echwald, der nu har ansvaret for at videreudvikle Health & Rehab og styrke messens brand.

"Arbejdet i Dansk Rehab Gruppe og med Health & Rehab-messen er både interessant og inspirerende. Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde frem mod en stor event, hvor flere måneders arbejde kulminerer," siger Anette Echwald.

Hun kommer fra en stilling hos Region H og har derfor en viden fra det offentlige, som hun kan bruge i sit nuværende virke.

Anette Echwald har i flere år været projektleder og budgetansvarlig på større landsdækkende kampagner og projekter, som oftest blev gennemført i tæt samarbejde med leverandører og eksterne samarbejdspartnere som organisationer, offentlige myndigheder, virksomheder og andre interessenter.

"Som projektleder har jeg også haft kommunikationsansvar og har derfor arbejdet med formidling, markedsføring og branding på alle kommunikationsplatforme. Jeg har desuden erfaring med at planlægge og gennemføre store events," fortæller Anette Echwald.

Hun har i en årrække arbejdet i organisationerne DI og Landbrug & Fødevarer. Efter også at have været i PsykiatriFonden og i Region H glæder hun sig til igen at arbejde for og sammen med medlemmer - nu i Dansk Rehab Gruppe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11