23948sdkhjf

Fremgang til softwarefirma

Efter en konkurs i 2011 har softwarefirmaet iMotions - der bl.a. laver software til test for alzheimers - kæmpet sig tilbage til høje vækstrater og en betydelig millionomsætning.
Peter Hartzbech, administrerende direktør i det danske softwarefirma iMotions, kan igen glæde sig over fremgang for hans firma. Det skriver computerworld.dk.

Firmaets software bliver solgt til en række brancher. Blandt kunderne er berømmede amerikanske universiteter som MIT, Yale, Harvard og Stanford, som bruger iMotions software-platformen til at teste for sygdomme som alzheimers og parkinson. Også forsknings- og testlaboratorier bruger softwaren til at teste forsøgspersonernes følelsesregistre.

Resultatet er en betydelig tocifret millionomsætning[box][align]right[/align][width]43[/width][content] Mythbusters knuser bil-myter
Et håndgribeligt bevis på iMotions reboot er, at firmaets software bliver brugt i det kendte tv-program Mythbusters. Her bliver det brugt til at teste myter om bilisters reaktioner, når de taler i mobiltelefon og bruger en håndfri løsning.

Softwaren kan i foreningen med specialbygget hardware fastslå, hvor en bilist ser hen og sammenholde det med det med kroppens reaktioner.

Original artikel: http://www.computerworld.dk/art/234508/d...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079