23948sdkhjf

Sønderborg støtter det frivillige sociale arbejde

25 frivillige foreninger og organisationer får økonomisk tilskud.
I Sønderborg kan frivillige foreninger, organisationer og grupper søge kommunen om tilskud til deres sociale og sundhedsfremmende arbejde.

Fristen for at ansøge om de økonomiske midler faldt d. 1. juni 2015, og de foreninger, organisationer og projekter, som har fået ja til deres ansøgning, er nu blevet udvalgt. Det er Frivillighedsrådet og kommunens frivillighedskonsulent, der har vurderet ansøgningerne og indstillet til sundhedsudvalget at beslutte modtagerne, og de har blandt andet vægtet nye aktiviteter og projekter samt lokal forankring.

Beløbet der er til rådighed til uddeling udgør 222.826 kr. og fordeles blandt 25 ansøgere. Deres arbejde er meget forskelligt og falder ind under kategorier som arbejdet med handicappede, arbejdet med ældre, arbejdet med børn og unge og humanitært arbejde.

Formand for kommunens sundhedsudvalg, Helge Larsen glæder sig over, at så mange ansøgere får glæde af pengene.

"Det er dejligt, at vi kan se så mange spændende ideer og projekter spire op i det frivillige, sociale miljø, og at den økonomiske støtte kan sikre, at de rent faktisk kan blive ført ud i livet. Selv små summer kan gøre en forskel, og derfor kan jeg kun glæde mig over, at hele 25 foreninger eller organisationer får en økonomisk håndsrækning. Det frivilligt sociale arbejde er en meget vigtig del af, at vores sociale fundament i samfundet fungerer. Vi kan ikke undvære det, og derfor er det rigtig godt formål, pengene går til," siger Helge Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078