23948sdkhjf

Give Stålspær bygger gangbro til sygehus

En 200 meter lang gangbro, som skal forbinde den nye psykiatriske afdeling, der bygges sammen med Vejle Sygehus.
Det eksisterende Vejle sygehus skal forbindes med det nye hospital via en tunnel, der munder ud i en 200 meter lang gangbro.

Give Stålspær leverer i alt 320 tons konstruktionsstål til byggeriet, herunder søjler og gitterspær samt etagebjælker og stålrammer til opbygning af første sal.

Udover den lange eksterne gangbro leveres også stålkonstruktion til mindre interne gangbroer.

- Vi har stor erfaring fra offentlige institutionsbyggerier. Men det særlige ved dette projekt er partnerskabet mellem det offentlige og private. OPP-projekter giver helt nye muligheder. Byggeriet er kendetegnet ved gennemtænkte og langtidsholdbare løsninger, og opgaven skal løses rigtigt fra start af. Tingene går bare hurtigere, og det passer til vores temperament, siger Teil Bechmann fra Give Stålspær.

Give Stålspær har med tiden konstrueret flere gangbroer, herunder gangbroen på Bella Sky i København i 80 meters højde og en 135 meter lang gangbro til Skejby Sygehus.

Det nye byggeri i Vejle skal rumme psykiatrisk skadestue, børne- og ungeafdeling og cirka 100 psykiatriske sengepladser fordelt på et areal af to etager på 17.000 kvadratmeter. Afdelingen har en samlet byggesum på 430 mio. kr. og skal stå klar til brug senest januar 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126