23948sdkhjf

Ja tak til lovændring!

Dansk Erhverv og Muskelvindfonden hilser vigtig afklaring velkommen
Hos Dansk Erhverv er man glade for, at regeringen nu slår fast, at handicaphjælpere, ansat gennem en privat virksomhed, ikke skal have ”stort kørekort”, som Magasinet Pleje omtalte igår.

Dansk Erhverv organiserer som erhvervs- og arbejdsgiverorganisation mange af de private virksomheder, der netop varetager arbejdsgiveropgaverne for borgere med en ledsagerordning (Borgerstyret Personlig Assistance) eller med et respirationsbehov.

Velfærdspolitisk fagchef i Dansk Erhverv Rasmus Larsen Lindblom peger på, at kravet om stort kørekort i sig selv ville være en stor bureaukratisering, men at problemet stikker dybere end som så.

"At kræve ”stort kørekort” hos de hjælpere, der er ansat gennem en virksomhed, ville begrænse netop de samme virksomheders muligheder for at give den enkelte borger bevægelsesfriheden i dagligdagen," siger Rasmus Larsen Lindblom.

Muskelsvindfonden har også meldt ud, at de er glade for, at man har lyttet til de bekymringer bl.a. Danske Handicaporganisationer og Muskelsvindfonden selv har givet udtryk for.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096