23948sdkhjf

Har de private kompetencer til at løfte driften?

Udbudsportalen giver ind til udgangen af februar gratis bistand til at afklare om udlicitering giver mer-værdi for din kommune.
Overdragelse af kommunale opgaver til private skal give mening og skabe værdi. Men skaber privatiseringen værdig - og hvor meget?

Udbudsportalen har siden september tilbudt kommuner gratis bistand i form af potentialeafklaringer, der ser på totaløkonomien i at overdrage driftsopgaver på sundheds- og velfærdsområdet til private.

Tilbudet slutter i februar, så hvis man skal nå at søge, er det nu.

Bistanden indeholder gennemgang af værdien af udlicitering af driftsopgaver på sundheds- og velfærdsområdet, f.eks. drift af plejecentre, genoptræningsopgaven, drift af hjælpemidler, beskæftigelsesindsatsen mv.

Har de private alle de kompetencer, der skal til for at løfte opgaven? Hvad med snitflader til resten af den kommunale organisation? Kan de løse opgaven mere effektivt – uden at det går ud over kvaliteten?

Udbudsportalens potentialeafklaring har afsæt i andre kommuners erfaringer. Via analyser og tilgængelige benchmark-data udformes en beskrivelse af potentialet på det pågældende opgaveområde.

Der er afsat et begrænset antal timer til tilbuddet.

Udbudsportalen
Udbudsportalen er udviklet i et samarbejde mellem Erhvervs- og Byggestyrelsen og KL. Der er nedsat en fælles bestyrelse og et fælles sekretariat. Se medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer menuen til højre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094