23948sdkhjf

Ghita Parry fortsætter som forbundsformand

Usædvanlig valggyser til ni andre pladser i hovedbestyrelsen hos Kost & Ernæringsforbundet.
For femte gang er Ghita Parry nu valgt som formand for Kost & Ernæringsforbundet.

Hun skal nu i arbejdstøjet og realisere de nye vedtægtsændringer, der åbner op for en dagsordensættende dialog med forbundets medlemmer.

En enig kongres besluttede i efteråret at indføre en ny politisk struktur, der giver lettere adgang til indflydelse på både den politiske og faglige dagsorden. Det sker ved tre nye tiltag: Valg til hovedbestyrelsen er nu åbnet for alle, kongressen er blevet til ’generalforsamling’, hvor alle har stemme- og taleret modsat tidligere, og der er oprettet seks fagråd, hvor alle ildsjæle med projektideer kan søge om støtte til at få realiseret og udbredt best practice og ny viden til fordel for hele professionen.

Foruden Ghita Parry fortsætter følgende medlemmer på deres poster: Marian Aagaard, regionsformand i Region Nordjylland, Alice Linning, regionsformand i Region Hovedstaden og Michael Allerup, næstformand.

Hvor mange fagforeninger har blødt i forhold til medlemstal og kæmper for at få engagerede medlemmer, står medlemmerne hos Kost & Ernæringsforbundet 'i kø' for at komme i hovedbestyrelsen. Der er kampvalg til næsten 70 pct. af pladserne, hvor 28 kandidater skal battle om ni pladser over de næste seks uger.

Valgkampen begynder nu og afsluttes den 29. marts, hvor den nye hovedbestyrelse kendes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109