23948sdkhjf

Fire medlemmer genvalgt

Kost & Ernæringsforbundet har genvalgt fire medlemmer til bestyrelsen.
Fire medlemmer er genvalgt uden modkandidater til hovedbestyrelsen de næste tre år. Foruden formand Ghita Parry - som magasinetpleje.dk fortalte i går, er næstformand Michael Allerup, Marian Aagaard, regionsformand i Region Nordjylland og Alice Linning, regionsformand i Region Hovedstaden genvalgt.

Alice Linning vil bl.a. bruge sit mandat til at synliggøre betydningen af mad og måltider i den offentlige debat.

"Vores medlemmer har kompetencerne til f.eks. at tilberede velsmagende og ernæringsrigtig kost, rådgive patienter, og drive fremtidens store måltidsorganisationer. Og netop de opgaver inden for sundhedsfremme og forebyggelse bliver i overvejende grad kommunernes ansvar, bl.a. fordi borgerne hurtigere bliver udskrevet fra hospitalet”, siger Alice Linning.

Alice Linning er uddannet økonoma, klinisk diætist og har diplomuddannelse i offentlig ledelse.
Hun har bl.a. tidligere undervist sygeplejestuderende i ernæring og skrevet undervisningsbøger.

Kost & Ernæringsforbundet organiserer bl.a. medlemmer i køkkener i plejesektoren: På sygehuse, plejehjem og storkøkkener, der leverer mad til borgere i hjemmeplejen.







Kost & Ernæringsforbundet er en fagforening og interesseorganisation for 8.000 medlemmer, der arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse, ledelse, behandling samt professionel mad- og måltidsforplejning. Forbundet er bl.a. repræsenteret i Forum for Underernæring og Måltidspartnerskabet. Desuden har forbundet udgivet og sendt anbefalinger til politikerne om mad til patienter og mad til ældre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144