23948sdkhjf

Randers bygger nyt plejehjem til 108 millioner

Ambitionen er at nytænke indretningen af et plejehjem. Og der vil være fokus på at integrere teknologiske løsninger til hjælp i hverdagen både for beboere og personale.
Randers Byråd har godkendt, at plejecentret 'Fremtidens Plejehjem' med 60 boliger og tilhørende servicearealer bliver bygget til en samlet pris på godt 108 millioner kroner.

Det oplyser Randers Kommune på sin hjemmeside.

Plejecentret kommer til at ligge på Rindsvej, hvor de 60 nye plejeboliger opføres med henblik på at erstatte de eksisterende plejecentre; Gudenåcentret og Dragonparken.

Ambitionen med byggeriet er at nytænke indretningen af et plejehjem. Randers Kommune oplyser, at der vil være fokus på at integrere teknologiske løsninger til hjælp i hverdagen – både for beboere og personale. Det er også med i planerne, at det nye plejecenter skal være klimavenligt.

Der afholdes licitation på byggeriet den 30. marts, og vinderen skal findes blandt fem prækvalificerede totalentreprenører; C.C. Contractor, Jorton, JFP, Dansk Boligbyg og TL Byg. Byggeriet forventes indledt den 1. september 2016, og det nye plejecenter skal efter planen stå klar til indflytning i november 2017.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11