23948sdkhjf

Nina Krogh fik Rebilds Frivilligpris 2016

Frivillige er en stor del af ældrearbejdet i Rebild Kommune. Under prisoverrækkelse blev den nye elektroniske borgerportal Boblberg.dk, hvor frivillige kan finde 'jobs', lanceret.
Det blev Nina Krogh fra Øster Hornum, der ved årsmødet for de frivillige sociale organisationer i Rebild Kommune fik overrakt Frivilligprisen 2016.

Frivilligprisen gik til Nina Krogh, fordi hun gennem mange år har været drivkraften i arbejdet med ældre i lokalområdet. Hun kan se tilbage på en utrættelig indsats i besøgstjenesten 'Ældre hjælper Ældre', i pensionistforeningen, i ældrerådet og ved lokale arrangementer som danseaftener og julemarked og meget mere.

Selv om Nina på grund af helbredet har droslet ned for aktiviteterne, så er hun fortsat aktiv i besøgstjenesten, og ingen går forgæves, hvis der er brug for hjælp og et trøstende ord.

Ved årsmødet takkede sundhedschef Anne Marie Holm frivilligorganisationerne for deres store indsats og for det gode samarbejde med kommunen.

Årsmødet bød også på et besøg af Nikolaj, Rasmus og Anders Stæhr, der sammen med Rebild Kommune står for den nye elektroniske borgerportal Boblberg.dk. De fortalte om, hvordan man via boblberg.dk bl.a. kan finde frivilligjobs, tilbyde sig som frivillig eller finde en makker til en fælles hobby eller aktivitet.

Musikterapeut Pernille Holland-Thorhauge sluttede aftenen med et foredrag om sit arbejde med demente og ældre borgere, og om hvordan musikken kan være til glæde i samværet med andre mennesker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078