23948sdkhjf

Grøntsagsproducenter giver 168.000 til Støt Brysterne

Lammefjordens Grøntsagslaug og Kræftens Bekæmpelse fortsætter samarbejdet i 2016.
168.000 kroner. Det er det kontante udbytte af den kampagne, som Lammefjordens Grøntsagslaug sidste år satte i gang til fordel for Støt Brysterne – Kræftens Bekæmpelses indsats mod brystkræft. Samtidig har de to parter aftalt at fortsætte samarbejdet i 2016.

Hos Kræftens Bekæmpelse er der tilfredshed med at have fået grønsagsproducenterne fra Lammefjorden med som sponsor.

"Vi kunne slet ikke klare os uden erhvervssponsorer, som står for op imod en fjerdedel af det samlede beløb, vi samler ind. Vi indsamlede i alt 16,5 millioner til Støt Brysterne i 2015," siger Carina Winther, kampagneansvarlig for Støt Brysterne.

"Det er flot, at Lammefjorden går ud med deres ambitiøse indsamling, og vi ser dem som det perfekte match for Støt Brysterne. Kartofler og gulerødder fra Lammefjorden passer i den grad til Kræftens Bekæmpelses DNA omkring sund levevis, så deres støtte er derfor helt naturlig i dette regi. Jeg er også glad for, at det er blevet til et etableret samarbejde i 2016 med Lammefjorden, fordi det giver synlighed over for de danske forbrugere. Det gælder om at komme så bredt ud som muligt," siger Carina Winther.

De mange penge fra Lammefjorden til Støt Brysterne er skaffet ved at donere 50 øre pr. solgt pose kartofler eller gulerødder. Sådan bliver det også, når den næste kampagne begynder i september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079