23948sdkhjf

Til kamp mod ensomhed gennem måltidet

Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag initiativet Danmark spiser sammen. I hele uge 17 vil der være arrangementer i bl.a. Randers.
Initiatvet Danmark spiser sammen skal bidrage til at skabe nye fællesskaber og venskaber på tværs af samfundslag, generationer, kulturer og sædvanlige opdelinger, og formålet er at bekæmpe ensomhed.

I Randers Kommune bliver der masser af hyggelige måltidsarrangementer fra mandag d. 25. april til søndag d. 1. maj.

”I hele uge 17 kommer der til at foregå måltidsarrangementer arrangeret af foreninger, organisationer, enkeltpersoner, kommunale medarbejdere, boligforeninger osv.,” fortæller Line Fiil Andersen, som er frivilligkoordinator på ældreområdet.

Målet med kampagnen er, at ingen skal spise alene, hvis de ikke ønsker det, og at mad på den måde bliver et middel til at bekæmpe ensomhed.

”Formålet er at bringe mennesker sammen – mennesker, der normalt ikke mødes – med måltidet som omdrejningspunkt, udtaler Line Fiil Andersen.

Der er mange muligheder for at deltage og byde ind med arrangementer i uge 17, hvis man gerne vil melde sig ind i kampen mod ensomhed og Randers Kommune opfordrer alle, der har lyst, til at melde sig på banen – intet er for småt, og alle kan være med, siger Line Fiil Andersen. Man kan kontakte Randers Kommunes frivilligkoordinatorer, eller man kan melde arrangementer og ønsker om deltagelse ind via facebooksiden ”Randers mod ensomhed”.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141