23948sdkhjf

Om forebyggelse af konkurs

- og håndtering af den, hvis den alligevel skulle indtræde. IKA inviterer til morgenmøde 27. april i samarbejde med Kammeradvokaten og DI Service.
Der er behov for et tæt samarbejde mellem kommuner og private virksomheder. Efter en række konkurser i hjemmeplejen er der flere steder sat en stopper for konkurrenceudsættelsen af pleje- og omsorgsopgaver.
Derfor vil IKA gerne bidrage til at skabe trygge rammer indenfor udbud på pleje- og omsorgsområdet.

På et morgenmøde den 27. april tager man med afsæt i vejledningen ”Forebyggelse og håndtering af konkurser på pleje- og omsorgsområdet” hul på en snak om de udfordringer der er for udbud på pleje- og omsorgsområdet.

Kammeradvokaten giver råd. Det handler om forebyggelse med udgangspunkt i kontrakts- og øvrigt udbudsmateriale og om håndtering af faldgruberne, hvis en konkurs alligevel måtte indtræde.

Derudover giver pleje- og omsorgsbranchen deres perspektiv på den nuværende markedssituation.

Tilmeld dig på ika.dk

Program:
Kl. 08.30: Ankomst og registrering
Kl. 09.00: Velkommen
Kl. 09.10: Plejebranchens vurdering af markedet for pleje og omsorg v/ adm. dir., Thomas Nistrup, formand for Dansk Sundhed og Velfærd
Kl. 09.40: Forebyggelse af konkurser v/ advokat Jens Bødtcher-Hansen og advokat Malene Roose Bagh, Kammeradvokaten
Kl. 10.50: Pause
Kl. 11.00: Hvis konkursen indtræffer – Hvad gør man så? Gode råd og faldgruber v/ advokat Boris Frederiksen og advokat Agnete Brus Krusell, Kammeradvokaten
Kl. 12.00: Afslutning
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095