23948sdkhjf

Sidste frist for deltagelse i konkurrencen

Skal du løbe af med præmien, som både du og dine kolleger kan få glæde af? Deltag i konkurrencen hos Magasinet Pleje.
Det er sidste chance, hvis du og dine kolleger vil være med i konkurrencen om at vinde et oplæg med Eden Denmark, der udlodder et tre timers oplæg i samarbejde med Magasinet Pleje.

Det er et topaktuelt makkerpar - Karin Dahl og Aase Porsmose - der giver dig muligheden for at vinde en flot præmie, som både du og dine kolleger kan få glæde af.

”Med Eden Alternative har vi en god sag, og vi oplever en en stigende opmærksomhed, som vi er meget glade og taknemmelige for. Erfaringerne med disse lokale kulturforandringer i Danmark viser sig meget lovende, og vi får beskrevet rigtig gode og spændende resultater. Vi ser så mange spændende ting ske i alle dele af landet lige nu, og vi vil gerne dele endnu mere ud af vores erfaringer,” siger Karin Dahl til Magasinet Pleje.

I en hverdag, hvor mange agerer, som de har for vane, kan det være sundt at blive ’rusket’ lidt, at blive udfordret og igen tage stilling til sit virke og sit fag.
Skal hverdagslivet blive værd at leve for alle indenfor omsorgs- og plejeområdet, er det vigtigt, at de involverede forholder sig til, hvordan det bedst leves for både den enkelte, men også i de berørte fællesskaber.

Det, man kan vinde, er en tre timer lang introduktion til Eden Alternative Filosofien.

”Vi lover stof til eftertanke og giver organisationen mulighed for reelt at forholde sig til, om det er en metode og et koncept, som de tror på vil kunne give dem redskaber til at forandre deres kultur i den retning, de lokalt ønsker det,” siger Karin Dahl.

Vil du deltage i konkurrencen om at vinde et oplæg med Eden Denmark - som kommer ud til din arbejdsplads og inspirerer dig og dine kolleger - skal du sende en mail med dit navn og telefonnummer til redaktionen på red@magasinetpleje.dk. Mærk emnefeltet ”Eden - oplæg”.

Alle, der ikke allerede er tilmeldt Magasinet Plejes gratis nyhedsbrev, tilmeldes automatisk ved deltagelse i konkurrencen.

Sidste frist for deltagelse er på mandag den 11. april kl. 12.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14