23948sdkhjf

Demensvenner på københavnske biblioteker

Københavns biblioteker bakker op om Alzheimerforeningens Demensvenner ved arrangementer over hele året - det første lægger fra kaj idag tirsdag den 26. april.
I dag kan man på Øbro Jagtvej Bibliotek opleve, at Alzheimerforeningen fortæller om Demensven-ordningen. Det bliver første gang, at foreningen på Københavns Biblioteker beretter om Demensvennerne, der i skrivende stund har fået 9.161 frivillige under fanerne.

I dag kan man på biblioteket på Østerbro kl. 19-21 høre om livet med demens, der kan blive nemmere, hvis man møder forståelse og får en hjælpende hånd. En Demensven rækker hånden frem til et menneske med demens. Få inspiration til, hvordan du kan gøre en positiv forskel.

Tre af arrangementerne har Demensvenner som fokus. Her kan du på en underholdende måde få en basal introduktion til, hvad demens er. Du kan også blive klogere på, hvordan du med små handlinger i hverdagen kan gøre en positiv for mennesker med demens og deres pårørende. Der vil være mulighed for at melde sig som Demensven og få en gratis hjertepin.

Der er også planlagt arrangementer her:
10. maj kl 19-21, Sundby Bibliotek (foredrag med Iris Ytting, pårørende)
31. maj kl. 18-20, Kulturanstalten, Vesterbro (foredrag med Neuropsykolog Laila Øksnebjerg)
22. september kl. 18-20, Kulturstationen, Vanløse (foredrag overlæge Steen Hasselbalch)
6. oktober kl. 19-21 Nørrebro Bibliotek.
26. oktober kl. 18-20, Kulturhuset Islands Brygge (foredrag med overlæge Birgitte Bo Andersen).
15. november kl. 19-20.30, Bibliotekethuset, København S
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079