23948sdkhjf

Velfærdsteknologisk udstilling åbner i Aarhus

I første omgang har DokkX fokus på teknologi til sundhed og træning, og senere på året kommer det til at handle om teknologi, der understøtter fællesskab.
På fredag åbner en ny velfærdsteknologisk og interaktiv udstilling på Dokk1 i Aarhus. Den skiftende udstilling hedder DokkX.

Som en del af det innovative miljø på Dokk1, skal DokkX danne ramme om miljø for produktudvikling og brugertest.

”Med DokkX bringer vi i Aarhus Kommune vores omfattende erfaringer med velfærdsteknologi i spil. Her kan markedsaktørerne mødes, udveksle erfaringer, drøfte og vise nye løsninger, etablere samarbejde og gøre forretning. Samtidig er DokkX et rum for udvikling, som ligger i naturlig forlængelse af det byrum for inspiration og fordybelse, der allerede er på Dokk1”, siger borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard (S).

Vedfærdsteknologi for alle

DokkX skal være et sted, hvor alle kan finde inspiration og teknologiske løsninger, der matcher netop deres ønsker og behov.

”Vi ved alle bedst selv, hvordan vi helst vil leve vores liv. Her er velfærdsteknologi en gave til både borgere og medarbejdere. Borgerne får frihed og uafhængighed, og det gavner medarbejdernes arbejdsmiljø. Den gave vil vi give til mange flere i DokkX. Vi er alle eksperter i vores eget liv. Derfor skal vi også alle sammen være med til at forme teknologiske løsninger, der passer til os”, siger Rådmand i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, Jette Skive (DF).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094