23948sdkhjf

NAVNE: Ny direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense

Gitte Østergaard har været konstitureret adm. direktør siden januar 2016 og har været ansat i forvaltningen i 9 år.
Gitte Østergaard bliver administrerende direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune - en stilling hun har været konstitureret som siden 1. januar 2016.

Gitte Østergaard var én af drivkræfterne bag forvaltningens omorganisering i 2015, som skulle understøtte ambitionerne om at blive en rehabiliterende forvaltning. Det er det videre arbejde med den proces, som rådmand Brian Skov Nielsen (EL) har lagt vægt på i ansættelsen:

"Gitte er det helt perfekte valg som administrerende direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen. Vi skal holde den gode kurs og hele tiden gøre det bedre og bedre for borgerne. Gitte har upåklagelige faglige komptencer, en dyb indsigt i hele forvaltningen og er desuden vellidt og respekteret. Det er en gave for både borgerne og medarbejderne, at hun har valgt at takke ja til stillingen. Jeg et sikker på, at hun kan være med til at sikre, at vi bliver en rehabiliterende forvaltning," siger Ældre- og Handicaprådmand Brian Skov Nielsen.

Gitte Østergaard har været ansat i Ældre- og Handicapforvaltningen i 9 år og blev i 2012 ansat som sammenhængschef i forvaltningen. Siden 2016 har hun været konstitueret administreterende direktør og har derigennem allerede en god fornemmelse af, hvad der venter. Gitte Østergaard udtaler

"Jeg er taknemmelig og spændt på opgaven. Men jeg føler mig helt klar og glæder mig til at fortsætte det arbejde, som vi har sat i gang. Vi skal være danmarksmestre i rehabilitering, og det næste store skridt bliver at måle effekten af vores arbejde. Vi skal måle på, hvordan rehabilitering giver gladere, sundere og mere selvhjuplne borgere. Den tendens kan vi allerede se, men vi skal hele tiden udfordre os selv til at blive endnu bedre," siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078