23948sdkhjf

Ældre i fokus på RoboBusiness i juni

Center for Offentlig Kompetenceudvikling er med, når RoboBusiness slår dørene op i Odense 1.-3. juni. Fokus vil være på fremtidens lederes implementering af velfærdsteknologi og ældres brug af samme.
COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling) medvirker på RoboBusiness Europe 2016, der foregår 1.-3. juni i Odense.
De står klar med to guidede ture for kommunale beslutningstagere om den nyeste velfærdsteknologi, der kan understøtte kerneopgaven. Fokus er specielt på ældres brug af velfærdsteknologier.

På RoboBusiness Europe vil COK stille skarpt på kommunernes opgave med implementering og gevinstrealisering af velfærdsteknologiske investeringer.

Konferencen giver mulighed for at møde industriens aktører, se nyeste trends i robotindustrien og ikke mindst møde andre kommunale beslutningstagere, hvor det allersværeste er i fokus: Hvordan sikrer man optimal implementering, og hvordan måles effekten?

"COK ønsker at medvirke til at fremme indsigten og se mulighederne med nye teknologier i den offentlige sektor.Vi vil være en aktiv part i at klæde fremtidens offentlige ledere godt og grundigt på, til at akle de udfordringer, de står overfor, indenfor en kort og langsigtet tidshorisont. Det er ganske enkelt nødvendigt, når vi kigger på den demografiske udvikling," siger direktør for COK, Ib Oustrup i en pressemeddelelse.

Velfædsteknologi udfordrer de kommunale ledere og der er al mulig grund til at tænke i velfærdsteknolgiske baner i lyset af den demografiske udvikling og den pressede kommunale økonomi.

"COKs undersøgelse 'Kommunal Ledelse 2015' viste, at implementering af ny teknologi er blandt top tre over de ledelsesopgaver, som kommunale ledere på samme tid er mest udfordret af og bruger mindst tid på. Med RoboBusiness er der en god anledning til at tage fat om udfordringerne og komme på forkant med de nye velfærdsteknologiske løsninger," skriver cok.dk.

Du tilmelder dig konferencen direkte hos RoboBusiness Europe . Alle kommunale deltagere vil blive kontaktet af COK om de to guidede ture, som er gratis, når du først er tilmeldt konferencen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094