23948sdkhjf

Tre dage med faglighed og velfærdsteknologi

Forvent nye relationer, relevant viden og fornyelse, siger Dansk Rehab Gruppes direktør Leif Lytken om Health & Rehab 2016.
Når Bella Center den 10. maj - 12. maj åbner dørene for tre dage med velfærdsteknologi og faglige seminarer, workshops og events byder man velkommen til mere end 230 udstillere (i skrivende stund - der kommer hver dag flere til). I messehallerne vil virksomheder, organisationer og kommuner vise deres nyeste hjælpemidler, teknologier, tests og erfaringer frem for mange tusinde mennesker.

Messens overordnede tema er ’Et selvstændigt liv’. Derudover sættes særlig fokus på fire emner, som præsenteres via faglige spor i både udstillings- og eventområdet.

De fire spor er: Demens, Hverdagsrehabilitering, Velfærdsteknoloig samt Kost & aktivt liv.

Et spor synliggør de produkter og løsninger, der er knyttet til det aktuelle og emne, som vises i udstillingsområdet.

Til hvert spor er også knyttet en række faglige relevante events, som holdes i løbet af messedagene.

”På den måde får de besøgende mulighed for at følge et spor, som fagligt særligt interesserer dem,” forklarer direktør for Dansk Rehab Gruppe, Leif Lytken om tankeganegn bag opbygningen af Health & Rehab Scandinavia 2016’.

Et brag af en messe

Leif Lytken forventer et brag af en messe i år og anbefaler publikum at forberede sig på store indtryk og muligheden for at komme i kontakt med et kæmpe netværk af mennesker fra den danske pleje- og rehabiliteringssektor.

”Grundlæggende er Health & Rehab Scandinavia det mødested i Danmark og Skandinavien, som kan tilbyde sit publikum en opdateret indsigt i alt, hvad der sker af nyudvikling i forhold til viden og produkter inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi,” siger Leif Lytken.

Hvorfor må man ikke gå glip af Health & Rehab Scandinavia 2016?

”Fordi det er et must for fagpersoner og personer med handicap at have en opdateret indsigt i den løbende fornyelse og vidensindsigt, som Health & Rehab Scandinavia kan tilbyde sine besøgende. Man fastholder og bygger videre på den tætte relation, der er mellem udbydere, fagpersoner og brugerorganisationer, som har fokus på styrkelse af arbejdsmiljøet for områdets medarbejdere samt forbedring af slutbrugernes livskvalitet,” forklarer Leif Lytken.

Hvad forventer du selv af messen i år?

”Jeg forventer igen i år, at vi får påvist den betydning og kvalitet, som vores branche har for den fortsatte positive udvikling af de udfordringer, der ligger i forhold til både den nationale og internationale udvikling,” siger direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.39