23948sdkhjf

Sidste chance for at vinde billetter til DemensDagene

Nationalt VidensCenter for Demens udlodder i samarbejde med Magasinet Pleje billetter til DemensDagene i Tivoli Congress Center 19.-20. maj. Sidste chance for at deltage er i morgen.
Hvis ikke man har sikret sig billet til DemensDagene i København, er der nu en chance her: Nationalt Videnscenter for Demens udlodder i samarbejde med Magasinet Pleje to billetter til DemensDagene 2016 i Tivoli Congress Center.

Vinderen kan få lov at tage en kollega med, så der er altså tale om en præmie på to billetter til én heldig vinder. (Præmien, billetterne, har en værdi af ialt 7.400 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Transport og evt. overnatning er for egen regning.)

I 2016 er temaet for DemensDagene ’Et sundt liv for alle’ med fokus på forebyggelse og sundhed før og efter en demensdiagnose.
Konferencen bliver åbnet torsdag den 19. maj klokken 10 af Sundheds- og Ældreminister, Sophie Løhde (V) sammen med regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen (S).

Sådan deltager du
Vil du deltage i konkurrencen om at vinde to billetter til DemensDagene, skal du sende en mail til Magasinet Plejes redaktion med svaret på dette spørgsmål:
Hvad er temaet for årets DemensDage?
Skriv også dit navn og telefonnummer til redaktionen på red@magasinetpleje.dk. Mærk emnefeltet ”Demens-Dage”.
(Alle, der ikke allerede er tilmeldt Magasinet Plejes gratis nyhedsbrev, tilmeldes automatisk ved deltagelse i konkurrencen.)

Vi skal have din mail senest i morgen onsdag den 11. maj kl. 12.00, hvorefter vinderen får direkte besked.

DemensDagene
DemensDagene henvender sig bredt til fagpersoner og ledere, som arbejder med diagnostik, behandling, social indsats og omsorg og pleje af mennesker med demens. Konferencen er en mulighed for videreuddannelse for medarbejdere og ledere inden for social- og sundhedsområdet. Pårørende og frivillige i foreningsarbejde kan også have glæde af at deltage i konferencen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125