23948sdkhjf

Årets Hjælpemiddel er en smart stol

Stol med smart ryg kåret til Årets Hjælpemiddel på Health & Rehab Scandinavia 2016.
Det var en stol, der egentlig oprindeligt at udviklet i 1970, der er kåret til Årets Hjælpemiddel 2016 på Health & Rehab Scandinavia 2016, der foregår i Bella Center i disse dage.
Nu er stolen videreudviklet og den seneste opgradering med en ny ryg har været så smart, at dommerkomiteen valgte at kåre stolen som en af årets to vindere på Health & Rehab messen.

"Vi har i samarbejde med Aalborg Universitet og Anybody Technology udviklet en helt særlig ryg, hvor vi anerkender, at ryggen består af tre dele – et bækken, en bevægelig lændedel og en torso. Det tager stolen højde for, så den understøtter et naturligt lændesvaj," fortæller Poul Erik Jensen, der er ansvarlig for salg og marketing i Vela.

Stolen kan bruges som en lift, så folk siddende kan nå overskabene i køkkenet. Mennesker med nedslidning eller sygdomme som sclerose, muskelsvind og gigt har stor glæde af stolen.

"Folk kan både bruge stolen derhjemme og på arbejde. Stolen fremmer den aktive siddestilling og gør, at folk kan bevare deres selvhjulpenhed," forklarer han.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078