23948sdkhjf

Udenlandske gæster inspireres af messen

6.000 besøgende har været forbi Bella Center på messens to første dage. Delegationer fra Japan, Kina, Frankring og Iran er blandt dem
Bendt Apollo Rasmussen fra Dansk Rehab Group har vist mange udenlandske gæster rundt på årets messe. Det skriver Dansk Rehab Gruppe i deres nyhedsbrev.

I forhold til udenlandske delegationer har Dansk Rehab Group et tæt samarbejde med non-profit organisationen Health Care Danmark, som trækker udlændinge til landet.

Det er bl.a. en flok kinesiske læger, som får udstyr lavet af danske producenter, der har været på besøg.
Store virksomheder som Guldmann, Pressalit og R82 er på det kinesiske marked, som ikke er det nemmeste marked at være på.

"Man kan kort og godt sige, at potentialet er stort i Kina, men samtidig er forståelsen lav, og vi er bagud på point i forhold til sproget," siger Bendt Apollo Rasmussen.

Hans erfaring er, at vi som danskere skal fokusere på uddannelse, når vi sælger til det asiatiske marked. Modtagerlandene skal forstå, hvordan hjælpemidlerne bruges korrekt, så de ansatte ikke bliver nedslidte.

Frankring og Danmark har indgået et tre-årigt samarbejde inden for sundheds- og hjælpemiddelområdet.

"Vi har vist franskmændene fremtidens plejehjem, som er bygget i Aalborg. På den måde udveksler vi projekter og inspiration," siger Bendt Apollo Rasmussen.

Ialt 6.000 mennesker var forbi Bella Center på Health & Rehabs to første dag. Det er sidste chance idag, hvis man vil besøge messen. Det er gratis at deltage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094