23948sdkhjf

Ny strategi for digitalisering

Med strategien er det målet, at den offentlige sektor griber ud efter de teknologiske muligheder for at skabe yderligere værdi, vækst og effektivisering.
En ny strategi for fremtidens digitale Danmark er vedtaget for den offentlige sektor. Danske Regioner glæder sig over, at der er fokus på både at dele og beskytte oplysninger

Digitaliseringsstrategien gælder frem til år 2020, og den skal medvirke til at forme fremtidens digitale nation, skriver Danske Regioners nyhedsbrev.

Med strategien er det målet, at den offentlige sektor griber ud efter de teknologiske muligheder for at skabe yderligere værdi, vækst og effektivisering, mens borgernes tryghed og tillid til det digitale samfund fastholdes.

Formand for Danske Regioner, Bent Hansen glæder sig over den nye strategi.

"Patienterne skal opleve en begavet digital understøttelse af deres behandling, hvor vi som offentlig sektor skaber bedre koordination og overblik for patienterne Derfor er jeg glad for, at strategien netop sætter fokus på sammenhæng på tværs af aktører i sundhedsvæsenet til gavn for borgerne," udtaler han.

"Samtidig er det dog vigtigt, at det altid kun er relevant viden, der deles mellem ansatte - med dét fælles mål, at hjælpe en patient bedst muligt," tilføjer Bent Hansen.

Aftalen er indgået mellem regeringen, kommunerne og regionerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066