23948sdkhjf

Idag åbner Langesøgården

Botilbud i Sønderborg klar til indvielse.
Efter at Sønderborg Kommune valgte at lukke et botilbud i Svenstrup og i stedet indrette velegnede boliger i Langesøgården i Nordborg, er de 12 beboere og medarbejderne nu klar til at invitere til indvielse idag den 19. maj.

Langesøgården har gennemgået en større renovering og er nu klar som bolig for 12 borgere med forskellige fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer. Otte af boligerne anvendes til midlertidige ophold, mens resten er permanente boliger. Personalegruppen, der er tilknyttet Langesøgården, består især af pædagoger, men også omsorgs- og pædagogmedhjælpere.

"Jeg er rigtig glad for, at der er fundet en god løsning for de pågældende borgere. Jeg håber og tror, de hurtigt vil finde sig til rette i de nye rammer og nyde, at de er kommet tættere på nogle aktivitets- og indkøbsmuligheder. Jeg tror også på, at der i de nye rammer bliver gode muligheder for at arbejde pædagogisk og socialt med borgerne til glæde for både dem og medarbejdere," siger socialudvalgets formand, Niels Ole Bennedsen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079