23948sdkhjf

NAVNE: Anders Dyhr ny direktør hos Type2dialog

Først var han chefkonsulent, siden partner og medejer. Nu har Anders Dyhr fået titel af direktør hos Lyngbyvirksomheden, der arbejder med implementeringsprocesser på velfærdsområdet.
I snart otte år har Anders Dyhr været en af de bærende kræfter i konsulenthuset Type2dialog, som bistår landets kommuner med strategiske implementeringsprocesser på velfærdsområdet.

Først har Dyhr været ansat som som chefkonsulent, herefter som associeret partner og siden 2012 som partner og medejer. Nu er han meget velfortjent tiltrådt en nyoprettet stilling og kan skrive direktør på visitkortet. Han kommer samtidig til at fungere som stedfortræder for Type2dialogs grundlægger og adm. direktør Helene Hoffmann.

"Siden 2002 har vi været på en spændende rejse, og i dag er vi 35 kolleger, som passioneret arbejder for at udvikle de kommunale velfærdsområder i hele Danmark. Det agter vi at fortsætte med. Tiden er derfor kommet til at tage næste skridt på de interne linjer for at sikre, at vi i fremtiden kan fortsætte den planlagte udvikling af virksomheden. Derfor er Anders Dyhr blevet udnævnt til direktør," fortæller Type2dialogs grundlægger og adm. direktør Helene Hoffmann.

Anders Dyhr er oprindeligt uddannet cand.scient. i idræt og sundhed, har en master i sports- og sundhedspsykologi og har gennem sine snart otte år i virksomheden specialiseret sig i Type2dialogs koncepter inden for forandringsprocesser og organisationsudvikling.

Udnævnelsen markeres fredag den 3. juni kl. 14.30 med en reception på Høstvej 3 i Kgs. Lyngby.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.409