23948sdkhjf

Sønderborg: Paraply for frivillige foreninger stiftet

60 repræsentanter fra 34 sociale og sundhedsfremmende foreninger deltog i den stiftende generalforsamling.
Sundhedscentret udgjorde rammen og 60 frivillige foreningsfolk indholdet, da der var stiftende generalforsamling i Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg. 34 forskellige foreninger var repræsenteret.

"Der var gjort et særdeles flot forarbejde af de to frivillige arbejdsgrupper, som siden 22. februar har fokuseret på organisering og indretning af Frivillighedens Hus, og det var helt afgørende for den vellykkede proces og generalforsamling," siger formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune, Helge Larsen, og tilføjer:

"Og det var godt at opleve, at alle deltagere var positive og konstruktive i arbejdet med at stifte foreningen og vælge den første bestyrelse".

Også den nyvalgte formand for Foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune, Bente Rey, er glad for resultatet:

"Jeg har glædet mig til det stiftende møde. Vi frivillige er i høj kurs i Sønderborg Kommune - der er brug for os! Fra de frivilliges side er vi glade for interessen, og vi samarbejder gerne med kommunen. I foreningerne lægger vi vægt på en god og konstruktiv dialog og vil gerne forsat involveres tidligt i processerne," siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078