23948sdkhjf

120 sygeplejersker taler lige nu nationale kvalitetsmål

Fuldt booket møde om kvalitetsmål i Kolding her onsdag formiddag.
120 sygeplejersker er på plads her til formiddag i Kolding, hvor Dansk Sygeplejeråd har inviteret til møde om de nye nationale mål for kvalitet.

"Sygeplejersker på alle niveauer har en væsentlig rolle i arbejdet med at sætte kvalitet på dagsordenen, og mange funktioner som kvalitetskoordinatorer og nøglepersoner i
kvalitetsarbejde er varetaget af sygeplejersker. De vil fortsat stå i spidsen for implementering og dagligt arbejde med kvalitet," lyder det fra formand Grete Christensen, der bød velkommen til det udsolgte (gratis) møde idag.

Der har været så stor interesse for dagens møde, at sygeplejersker har stået på venteliste for at deltage. I sidste uge afholdt Dansk Sygeplejeråd et identisk møde i København, hvor 170 sygeplejersker fulgte med.

Idag skal deltagerne høre oplægsholdere fra både regioner og kommuner: Erik Jylling, sundhedspolitisk direktør hos Danske Regioner, og Jakob Krogh, kontorchef hos Sundheds- og Ældreministeriet, fortæller om de nye kvalitetsmål, ligesom sygeplejefaglig direktør ved Sydvestjysk Sygehus, Susanne Lauth, og forvaltningschef for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, Kirstine Markvorsen, sætter det praktiske perspektiv på de nye kvalitetsmål. Og så er der lagt op til debat.

Magasinet Pleje er med i Kolding og følger dagens møde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093