23948sdkhjf

Slut med flade mobiler på hospitalet

På Nordsjællands Hospital kan patienter nu låne en mobil oplader, så der altid er strøm på telefonen
Patienter får fremover lettere ved at holde kontakten til familie og venner, når de er indlagt på Nordsjællands Hospital. Nu kan man nemlig frit låne en af 600 mobile opladere, så flade mobilbatterier kommer til at høre fortiden til. De nyindkøbte mobile opladere kan bruges til alle typer af smartphones og tablets.

- Det er ikke alle senge, der står ved en ledig stikkontakt. Det er heller ikke alle patienter, der husker at få deres opladere med på hospitalet. Derfor har vi længe set et behov, og vi håber at patienterne vil tage godt i mod det nye tilbud, siger Karina Kilde, der er kvalitetskonsulent på Nordsjællands Hospital

De nye mobile opladere er batterier fra danskudviklede Volt, der også kendes fra en række festivaler og kulturevents i Danmark og udlandet.

Batterierne vil være tilgængelige for udlån fra fredag den 3. juni på de fleste sengeafsnit på hospitalerne i både Frederikssund og Hillerød.

Forbedring af sikkerhed

De mobile opladere er finansieret med midler fra Risikostyrings- og Forebyggelsespuljen.
Udover at gøre livet lettere for patienterne, er der også et sikkerhedsperspektiv i at bruge de nye mobile opladere.

- Den nye mobile oplader kan ligge i skuffen og lade telefonen op, så vi undgår at have ledninger på kryds og tværs og ikke mindst mindsker den reelle brandfare, der er ved at have varme mobilopladere liggende under hovedpuden, siger Karina Kilde.

Erstatter ad hoc-løsninger


Låneordningen skal også gerne erstatte forskellige lokale ordninger, hvor sygeplejersker tager patienternes telefoner ind på kontorer og møderum for at oplade i ledige stik. Den type ordning er unødig bøvlet for både personale og patienter, og der opstår let uklarheder om f.eks. forsikringsforhold, hvis telefonen bortkommer eller går i stykker, når den ikke er i patientens varetægt.

Fakta om de mobile opladere
- Oplader telefonen på 90 minutter. Samme tid som en alm. adapter.
- Giver en fuld opladning til en iPhone 6
- Har en kapacitet på 3500 mAh
- Kan oplades på 3 timer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062