23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics i samarbejde med Zealand Care

Nu sætter de to virksomheder navn på de første nye robotter.
Da Blue Ocean Robotics og Zealand Care i maj måned offentliggjorde deres nye samarbejde, var det samtidig markeringen af, at Zealand Care har store ambitioner om at være Danmarks førende distributør af sundheds- og velfærdsteknologi til den danske sundheds- og velfærdsbranche. Det nye samarbejde med Blue Ocean Robotics betyder, at Zealand Care fremover har distributørrettighederne til robotterne MiR100 og RA660 Navi.

Administrerende direktør hos Zealand Care, Jacob Hansen, glæder sig over at kunne byde de to nye robotter velkommen i Zealand Care:

- At vi nu kan offentliggøre de to første robotter, Mir100 og RA660 Navi, er en meget store glæde for mig, og jeg synes, at det med al tydelighed understreger vores ambition om at være Danmarks førende distributør af sundheds- og velfærdsteknologi. Fra vores mange snakke med kunder og andre interessenter i markedet ved vi, at der er en stor efterspørgsel på denne type produkter, som kan være med til at effektivisere en lang række processer ude hos kommunerne og regionerne. Nu venter en opgave med at få robotterne ud, hvor de kan gøre gavn og gøre hverdagen lettere. Det ser vi meget frem til.

Vice president of Business Development hos Blue Ocean Robotics, Casper M. Craggs, ser ligeledes store muligheder i samarbejdet for både Zealand Care og deres kunder:

- Vi er meget glade for samarbejdet med Zealand Care og ser dem som en stærk partner for os på det danske marked. Vi vil sammen arbejde for at opbygge yderligere volumen i markedet, og via samarbejdet sikre endnu et link ind til det kraftigt voksende marked for servicerobotter, såsom robotter til desinfektion, intern logistik, gulvvask, med videre til offentlige aktører. Gulvvaskerobotten, RA660 Navi, har netop vundet Innovation Award 2016 ved verdens største rengøringsmesse i Amsterdam. Og vores egen producerede robot, UV-Disinfection-Robot, er netop nomineret til Top-3 ved Startup World ved verdens største automationsmesse, Automatica i München i juni. Samarbejdet med Zealand Care vil hjælpe os med at bringe disse successer endnu hurtigere og bredere ud i et kraftigt voksende marked, hvilket vi ser meget frem til.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066