23948sdkhjf

Skulderklap fra dig til sundhedspersonalet

Sjællands Universitetshospital indstifter ny pris: 'Patienternes Pris'.
Nu kan patienter og pårørende, som har oplevet at være i ekstra gode hænder på Sjællands Universitetshospital, være med til at give sundhedspersonalet et skulderklap.

Samtidig er indstillingerne til prisen en mulighed for at lære af patienternes erfaringer.

"Vi indstifter prisen, fordi vi gerne vil lære af patienternes gode erfaringer, og fordi vi gerne vil høre, hvad patienter og pårørende værdsætter og som vi skal gøre mere af," siger vicedirektør på Sjællands Universitetshospital, Beth Lilja.

"Samtidig vil vi gerne anerkende de medarbejdere, der gør et stort stykke arbejde for, at patienter og pårørende oplever, at de er i gode hænder. Vi er meget spændte på at se indstillingerne," siger Beth Lilja.

Vinderen udpeges af dommerkomiteen, som består af repræsentanter fra Sjællands Universitetshospitals Patientforum. Dommerkomiteen vil i udvælgelsen blandt andet lægge vægt på et eller flere af følgende kriterier: Om patientforløbet er tilrettelagt ud fra patientens behov, om patienten og den pårørende bliver imødekommet med respekt, dialog og nærvær, om forløbet er strømlinet med mindst mulig spildtid, og om patientsikkerheden er i top.

Patienter og pårørende kan indstille et team, en enhed eller et afsnit på Sjællands Universitetshospital her: www.regionsjaelland.dk/patienternespris . Man kan også udfylde et postkort på hospitalet og aflevere det til personalet.

Deadline for at komme med kandidater til prisen er den 1. oktober 2016.

Vinderen af Patienternes Pris får 25.000 kroner, som skal anvendes til yderligere forbedringer til gavn for patienter og pårørende.

Patienternes Pris uddeles den 31. oktober på Sjællands Universitetshospitals Patienttopmøde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174