23948sdkhjf

7-Eleven åbner butik på Hvidovre Hospital

Lange åbningstider, stort sortiment og ny indretning. Bedre forhold for købelystne patienter og personale, når 7-Eleven åbner butik på hospitalet.
Favorit-ugebladet, en ny tandbørste eller en snack. Nogle gange kan selv små ting gøre patienternes indlæggelse og personalets arbejdstid lidt mere behagelig. Og fra 1. september 2016 bliver det altså muligt at shoppe sig til lidt adspredelse og forkælelse i 7-Elevens velkendte omgivelser. Ikke fra 7 til 11, men fra 6 til 22.

”Vi vil gerne sørge for, at man har gode muligheder for at handle både basale fornødenheder og lidt rart at fordrive tiden på hospitalet med. Når vi åbner 7-Eleven-butikken i september, fordobler vi den samlede åbningstid i forhold til nu. Samtidig bliver udvalget af varer væsentligt større. Jeg er overbevidst om, at det er noget, som både patienter og personale vil sætte pris på,” siger servicechef på Amager og Hvidovre Hospital Mette Gliese om den nye samarbejdsaftale.

Skræddersyet sortiment
Den nye butik kommer til at ligge samme sted, som hospitalets cafe ligger nu. Her vil der i løbet af sommeren blive bygget om og indrettet en helt ny butik, som blandt andet vil få en åben facade og et caféområde i Vandrehallen.

Butikken vil få det samme velkendte vareudvalg som kædens butikker udenfor hospitalet - næsten. For med erfaringer fra Rigshospitalet, hvor 7-Eleven har drevet butik siden 2012, vil der være visse tilpasninger af sortimentet:

”Af indlysende årsager vil butikken på Hvidovre Hospital ikke have alkohol og tobak på hylderne. Vi vil derimod prioritere et sundt udvalg af mad, bageri og drikkevarer - bl.a. kvalitetssandwich, salater og juice fra kendte mærker som Cofoco og Palæo er produkter, som passer godt til vores kommende samarbejde. Der vil også være flere såkaldte non-food varer, som gaveartikler, personlig hygiejne som f.eks. tandbørster, hovedtelefoner og legetøj på hylderne end i vores øvrige butikker. Vi skal kunne tilbyde kunderne det, de måtte have brug for, mens de er på hospitalet,” siger salgschef fra 7-Eleven, Daniel Ødegaard om den nye butik.

Ny butik – kendte ansigter
Selv om butikken bliver ny, vil der være kendte ansigter bag kasseapparatet. Nogle af de nuværende medarbejdere fortsætter nemlig som medarbejdere hos 7-Eleven og vil fortsat betjene patienter, pårørende og personale – nu bare med det røde, orange og grønne logo på blusen.


Faktaboks
• Den nye 7-Eleven åbner 1. september 2016
• Åbningstiden bliver 6.00-22.00 – syv dage om ugen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096