23948sdkhjf

Torvedag på plejecentret

For både beboerne, de pårørende og personalet er Torvedagen på Langagergård Plejecenter en ganske særlig dag.
Det er efterhånden blevet en fast årlig tradition. Siden 2013 har Langagergård Plejecenter, som Forenede Care driver i Karlslunde, dannet ramme om en Torvedag her ved sommertide. Og i år er ingen undtagelse. I morgen lørdag mellem klokken 11 og 15 åbner plejecenteret således dørene for alle, som er interesseret i at opleve stedet og ikke mindst de mange boder, aktiviteter og underholdende indslag, som kommer til at præge dagen.

Og for både beboerne, de pårørende og personalet plejer Torvedagen at være en ganske særlig dag, forklarer centerchef Louise Wesselhoff:

”Vi afholder løbende gennem året forskellige slags åbne arrangementer på plejecenteret. Men Torvedagen er noget ganske særligt. Her har vi nemlig mulighed for, at alle generationer kan være sammen i nogle timer og hygge sig sammen med plejecenterets beboere og personale. Både inde på plejecenteret men også i vores sansehave, på terrasserne og rundt omkring på området,” siger hun.

”Og dagen plejer at være velbesøgt og fyldt med god stemning. Og alle er velkomne til at deltage på dagen.”

På årets Torvedag vil der blandt andet være hoppeborg, ponyridning og musikalsk underholdning leveret af Dario Campeotto og Allan Steen. Ligesom Torvedagen også byder på mange forskellige slags salgsboder med blandt andet tøj, smykker, blomster. Der vil også blive afholdt amerikansk lotteri og solgt grill-pølser, kaffe og kage.

”Og et eventuelt overskud vil gå helt ubeskåret til at forsøde livet for vores skønne beboere,” forklarer Louise Wesselhoff.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078