23948sdkhjf

Plejeboliger skal sikre fremgang

Installatørvirksomhed satser på højteknologi, der skal sikre tryghed for de ældre. Det skriver Licitationen Byggeriets Dagblad idag.
Installationsvirksomheden SIF Gruppen A/S er klar til at angribe markedet an med et helt nyt koncept, der skal gøre plejeboliger højteknologiske. Det skriver Licitationen Byggeriets Dagblad idag.

Virksomheden har døbt projektet Neuconcept Care, der lige nu er konkretiseret i form af en en mock-up af en plejebolig, der blandt andet har faldsikring i gulvet, så alarmen går, hvis den ældre falder, elektronisk lys, der tænder, hvis beboeren står ud af sengen om natten, og teknologi, der registrerer, hvis den ældre går meget på toilettet.

”Det er helt nyt og noget, vi forventer os meget af. Allerede nu kan vi mærke, at kommunerne er meget interesseret i projektet, som vi er ved at rulle ud”, siger adm. direktør Lars Erik Holmegaard til Licitationen.


SIF Gruppen A/S forventer ifølge dagbladet en stigning i indtjeningen på 10-15 procent, men gerne med et årsresultat på 12 mio. kroner, bl.a. på grund af det nye tiltag med Neuconcept Care.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089